Tuesday, April 6, 2021

Quick Catch Up with Lovely Ladies at MyeongDong Topokki, Sunway Putra Mall

Cerita Jumaat lepas, 2 April..
Geng Novemberian ni memang sokmo adhoc je baru menjadi...
Pukul 10.26 akak gojes mesej dalam group Happy November mengajak adik-adiknya lunch di hari Jumaat..
Bila crowd dah agree (4 out of 5), fikir nak lunch mana pulak.. Kalau ikut I, Sogo lah paling hampir. Tapi sebab Jumaat lepas ada Member Day Sale, pasti ramai orang. Maka kami ke Sunway Putra Mall (SPM) lah.. 

Mereka bertiga satu cawangan lain bahagian. So, mereka gerak bersama lah.  I sorang je dari belah Sogo ni. Pastu discussion dengan bos habis lambat pulak. Mereka ni dah sampai dulu, I baru nak keluar office.. 

Kak A kata nak makan di Dubuyo, tapi penuh. Tukar ke MyeongDong. Since I sensorang dan tak berapa familiar dengan SPM, mintak direction siap-siap supaya tak sesat dalam tu. Mujur dekat level foodcourt je, tingkat 4. 



They send me menu, tanya nak order apa masa I baru nak naik tren..hiks. I tak pernah makan di MyeongDong dan jujurnya tak pandai makan korean food, jadi blur nak order apa. Mintak mereka je orderkan..Order jelah apa-apa..hahaha..


The lovely Novemberian ladies.. hihi..
Mereka orderkan Hangul Chicken Ramyun for me. Ok lah, not so bad. Boleh la makan sampai licin mangkuk. Yang penting dapat hang out dengan these sisters bergosip sekejap sambil makan. Bukan selalu pun dapat jumpa ni.



Till we meet again Novemberian Sisters 😘

2 comments:

  1. Akk ni masuk kedai makan Korea ke Jepun tak pernah Ily ☺️

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..pengaruh rakan sebaya ni kak.. Kalau takde yang memaksa, mesti tak jejak juga :P

      Delete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015