Monday, December 13, 2010

Cuzzy's Engagement, P.pink's Solemnization & Adik's Registration

20th November 2010

It was my cuzzy's engagement day. Venue: Meru, Klang. Theme: Red & White.
Congratz to my dear cuzzy, Shaznurizal @ Abg Ezai. Cepat-cepat la join kiterang ni..hehe..


sesi sarungkan cincin

abg ezai & his fiance

baby elsa came all the way from kelantan to witness her uncle's engagement

the landlord =P

minah senget (*_*)

27th November 2010

My bestie dah sah jadi isteri orang..Majlis akad nikah berlansung di masjid Kg. Nelayan, Teluk Gong, Klang, lepas Asar. Alhamdulillah, P.pink selamat dinikahkan dengan Pendy dengan sekali lafaz. I am happy for you my dear friend. Aku berusehe jugak nak datang time P.pink nikah ni sebab aku tak boleh attend kenduri die. Tak dapat la aku tengok P.pink bersanding. Huhuhu...Ape-ape pun, aku doakan kebahagiaan rumahtangga P.pink dan Pendy berkekalan hingga akhir hayat dan sentiasa mendapat keberkatan dan kerahmatan dari Allah S.W.T..
cantiknye p.pink....dan juge slim...

p.pink memang sempoi lagi cool..hehe..mungkin tengah cover cuak..

akad nikah

upacara batal air sembahyang

kucupan dari suami

dah selesai upacara semua, sesi fotografi pulak..

aku dan pengantin..kalau dulu jalan berdua dengan p.pink, die cakap macam no. 10. tapi sekarang ni dah jadi no. 11. hehe...

pengantin lama nak bergambar jugak..dududu..

sempat amek gambar kat bilik pengantin. mintak izin kat pendy nak pinjam p.pink jap konon-konon macam ade amanat penting je nak sampaikan...poyo...hehe..berseri-seri muke p.pink...heart bola-bola gantung kat belakang tu..siap ade butterfly lagi...comelll..

Pink, welcome to the club...Jom kite sama-sama berusehe jadi isteri yang solehah..InsyaAllah...

28th November 2010

We are sending off Mama's youngest daughter to ceruk rantau mane tah..Hehe...Hari ni Adik register kat Politeknik Sultan Idris Shah, Sabak Bernam. Konvoi 2 kete okeh.. Sebabnye, barang Adik terlampau lah banyak..Macam nak pindah rumah je. Huhu..Yelah, dah kat ceruk nun, siape pulak lah yang rajin nak gi menghantar barang.. Mama macam nak stay situ je.. Hehe..Sayang nak lepas anak manja yang salu gaduh-gaduh manje ngan die la tu..Mane la pernah berenggang. Nak keluar KL pun payah nak dapat lesen. Siap ade adegan airmata lagi..(Ni kalau mama baca ni memang sah aku kene fire ngan mama ni...huhu)..Takpelah duduk ceruk tu...Takdela nak keluar-keluar sangat...Kuranglah sosial.. Ape-apepun, to Adik, belajar rajin-rajin. Jangan malas-malas. Jangan buat Mama nangis lagi. Hehe..Good Luck sis and all the best.

 lepas geram dukung baby iris sebelum dihantar ke ceruk rantau..hehe..

 aksi sebelum adegan airmata..adik konon-konon cool..hahaha..


 

No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015