Thursday, January 6, 2011

Check-Up

Hoyeh...Telah selamat membuat buku merah....Saye telah me-register-kan diri  di Klinik Kesihatan Ampang..Baby dah 14w6d....Ni la buku merah itu...



Disebabkan kurang selera makan, maka darah adalah kurang. Mild anemia. Kan dah kene bebel panjang ngan nurse tu..Padan muke den...Blood pressure juge adalah rendah..Hohoho...Yang kat tepi-tepi tu adalah bekalan ubat-ubatan...Yang ketas sekeping bertulis elok je ter-stapler kat atas buku tu adalah reminder untuk saye bahawa saye ade appointment pada 21 Januari 2011 untuk test glukos kerana Mama ku ade kencing manis..huhu...

Encik hubby tidak dapat menemani daku ke klinik hari ni sebab die nak terbang ke Krabi...Sob...Sob.. Best je company trip gi Krabi...Huh...Jeles sunggoh sebab tak dapat follow...Anyhow, enjoy your trip dear. Jangan noty2..Take care, forget me not...

5 comments:

  1. bile nak kene bkk buku merah tuh?? saje tanye...hihihi

    ReplyDelete
  2. yeke saje tanye? hahaha...xpe2...aku tgu time tu ye anne... ngeee~ aku pun tak sure bile sbnrnye patut bukak. Tapi kakak aku kate tunggula 3 bulan dulu br g buat...

    ReplyDelete
  3. iliiiii...aku baru tau. heheh congrats! jg diri okeh!! :)

    ReplyDelete
  4. mawar ^_^...tenkiu...doa2kan aku yeh...hihi...anyway, geram gile tgk najla...cumellll macam ibu die..hehe~

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015