Monday, May 30, 2011

Jealousy~

Tibe-tibe adalah sangat jeles tengok awek 2 orang ni buat crochet...sape awek 2 orang tu???? Jeng Jeng Jeng..Tak lain dan tak bukan cik awe ngan cik  nas..

Owhhh...I'm so full of jealousy...Comel-comel je dierang wat munge..Tibe-tibe rase nak cari balik jarum crochet Mama yang tah ke mana tah aku campak. Actually, last wat crochet takde la lame mane pun. Last year, mase tengah MC 2 minggu lepas D&C. Mase tu duduk umah Mama. Abes aku godek-godek buku crochet Mama cari pattern munge-munge comel. Dan tak lupe juge rembat benang-benang Mama yang banyak menimbun tu..Dapat seketul due munge, pastu konon nak wat yang macam thriller sket, tapi separuh jalan. Pastu tah kemana tah. Huhu...

Hari tu ade terfikir gak nak wat something untuk my little precious, tapi mood malas adalah di tahap maksima. Plus, aku lagi dok risau fikir pasal preparation for labour. Maka, ape yang terlintas difikiran tu cume angan-angan je. 

Lagipun, Mama as usual, excited nak knit untuk cucu die. My niece, Iris, dah banyak collection hasil kerja tangan Maktok nye. Sweater, blanket, topi.. wuhuuu...Sangat comelzzz.. So, nantikan pulak ape projek Maktok untuk second cucu ni. Ngeeeee~



No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015