Monday, June 27, 2011

10 Days + or - ??

Masuk minggu-minggu terakhir ni, rase macam lambat sangat masa berjalan. Sebelum ni terasa cepat. Tibe-tibe je dah 38 minggu + +. How time flies. Tapi, bile part menghitung hari dan detik ni, terasa macam putaran jarum jam tu slow je. Asek la dok membelek jam & kalendar sambil usap-usap perut.

Cik baby oh cik baby...Seronok ke duduk dalam perut mommy?

Bile orang asek tanye bile due, bile nak cuti, lagilah rase mase berlalu dengan perlahan. Last-last, soalan dijawab dengan senyuman je. Jalan pun masih gagah je lagi ke hulu ke hilir. Ade-ade mase je terpaksa slow down bile tibe-tibe terasa macam kene renjatan elektrik.

Cik baby taknak bagi signal lagi?

Penantian memang menyeksakan. Rase malas pulak makin membuak-buak. Malasnye nak keje. Malasnye nak megharungi hari dengan pertanyaan-pertanyaan yang takde jawapan. Huhu~ Puan Ily, sile banyak-banyakkan bersabar.

Cik baby, mommy will be waiting for your signal patiently.

10 days to go, as per EDD. Will it be earlier, on time or overdue? Sangat saspen!!!

No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015