Friday, March 15, 2013

Spring Cleaning


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
السلا م عليكم و رحمة الله و باركته


Aku dah lama berniat nak kemas buku dan nota aku yang aku simpan dari diploma sampai la masters..
Tapi selagi tak habis masters, selagi tu niat aku tu terpendam macam tu je..

Now that aku dah habis masters, dan kesian tengok adik aku sebab penuh barang aku je kat bilik dia, so aku nekad nak kemas nota-nota tu..

Aku ada masalah nak kemas nota-nota aku sebab selalunya mesti akan end up with aku sayang nak buang those notes..hehe! Bajet nota kau cantik sangat la tuh...
Owh...seriously, aku sayang sangat nota-nota aku. That's why nota dari diploma sampai masters masih ada lagi dalam simpanan. Nota masters je yang aku tak berapa gigih nak simpan sebab mostly print handout je..
Yang aku sayang sangat nak buang tu those yang handwritten..Sebab aku buat colourful dan siap ada lukis-lukis lagi supaya senang nak ingat...hehe~

This time around, aku taknak belek-belek sangat dah sebab takut nanti semua duduk kat rak balik...So, aku pasrah je humban semua...

<1> Some of the notes...Dah kuning-kuning dah kertas...
<2> My favourite subject...Sebab tu sambung masters pun ambil Msc in Geotechniques...
<3> The clips and fasteners...Sekarang ni students pakai lagi tak fastener yang bulat macam subang tu?
<4> My collection of short notes...Semua aku simpan lagi dari diploma sampai masters...Gile~
Had to wave good bye to these notes...Takde space dah nak simpan...huhu~

Published with Blogger-droid v2.0.10

1 comment:

  1. Sambil2 mengemas, sambil2 tu gak terkenang memori masa study dulu2 kan. rindunyer zaman study.

    ReplyDelete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015