Tuesday, July 17, 2018

Riang Ria Raya Bersama Officemate 2018


Tahun lepas tak dapat sambut raya dengan rakan-rakan sepejabat sebab tengah cuti bersalin.
So, this is my first raya celebration at this office.
Tiada tema spesifik tahun ni. Tapi unit kami in charge hiasan luar dewan.
Aku tak dapat tolong pun, sebab 3 hari berturut sebelum event tu, ada kursus.

Layan gambar jelah.

Doorgift, air freshener. 


Hiasan dalam dewan. Kreatif nye lah masing-masing.


My unit.
Masing-masing kepala gila-gila.
Layankan saja. hahaha..





My small team



Geng makan













Tak disangka-sangka dapat cabutan bertuah.
Jarang sangat bertuah selalunya.
Tiap kali cabut nombor, buat tak tahu kononnye sebab tahu selalu takde luck.
kihkih..
Alhamdulillah rezeki kali ni.



Banyak bergambar syok sendiri je kan.
Gambar makanan memang nan hado. Akak pun makan tak seberapa, perut kenyang sebab dah makan nasi berlauk sebungkus sebelum tu. Lapar kemahen, tak sanggup tunggu jamuan bermula. hahaha.

1 comment:

  1. Kami punya sambutan nanti lepas habis raya. Post-Raya tajuk dia

    ReplyDelete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015