Friday, September 24, 2010

Syawal 1431H

My first Eid celebration as a wife.



1 Syawal : Gombak
Orang lain balik kampung, aku nak balik kampung jugak. Kampung aku kat KAMPUNG Tengah, Gombak. Haha..



Ni je yang tinggal + adik bongsu hubby (takde dalam gambar). Yang lain balik kampung nun belah Pantai Timur.


From left to right:
Me, my dear Hubby, Ayoh, lil' Adam, Ma, baby Amna, Kak Ina & Arshad


 

Baby Amna ketiduran..hehe..Pipi nye sangat chubby. Cik Ili gewammm..asek nak cobet je...hehe..





1 Syawal : Kajang
Belah petangnye, aku dan hubby berangkat ke Kajang. Destinasi ------> rumah pusaka Paktok + Maktok. Tempat berkumpul adik-beradik Mama. Raya tahun ni seperti biasa, penuh dengan aksi-aksi sanak sedara yang macam-macam walaupun tanpa Paktok + Maktok tercinta...tsk..tsk..Kak Nita, my cuzzy from Sarawak pun raye di KL tahun ni bersama her 2 heroes, Azria and Ddir.


Me + My Dear Hubby

Siblings + in law

my family

boys of talib's crew

flowers in talib's crew




4 Syawal : Ikea
IKEA? Ade open house @ IKEA ke? Haha...Yup, my 4th Syawal is shopping spree at Ikea. Belanja sakan tak hengat..Dudududu...
.
.
.
.
.
.
.
.
.




eh...kenapakah??


Tetibe je ade aku ngan hubby. Siap ade ♥ lagi. Model air mineral ke ape?? Tunggu je next entri..

No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015