Saturday, March 26, 2011

Trip: Sungai Tekala, Langat

Ini adalah siaran tertunda... ;)

Trip ni da lebih sebulan yang lalu. Tak jauh pun. Belakang umah je...Langat tu je ha..Huhu...Frankly speaking, walaupun sungai ni ala-ala belakang umah je, siyes da lame sesangat tak jejak kaki dalam air sungai tekala ni...Last pergi rasenye zaman kanak-kanak ribena selebet dulu..Time skola rendah kot...

Actually sesaje je ajak hubby gi mandi sungai mase raye cine. Tibe-tibe kangah cakap die memang plan nak gi mandi sungai gak. Fikir punye fikir segala mak nenek option yang ade, yang dekat-dekat je la...So, we all decide gi tekala. Kunun macam mengimbas zaman kekanak riang ria dulu..heheh...

Muke eksaited nak mandi sungai =)

adik wat muke redha je beg penuh depan belakang..haha

si tecit makcik montel ni pun ade

sang hulubalang a.k.a cameraman posing dulu seblom bertugas..ekeke.

harusla kene pimpin dek non..bahye wei licin2..mak buyung kurang upaya..muahaha..

macam puteri lak minah senget due ketol ni...bersiram kene ade hulubalang jage..teehee =P   tapi memang syiok la air die...sejukkkk...ni kiterang gi panjat sampai atas ni..air fresh lagi wooo...belum tercemar..huhu~




gamba minah 2 ketol ni je..cian hubby terpakse menahan diri dari terjun balik kuang semate-mate nk jage puteri badak berendam..haha..

hmmm..aku da tinggalkan bende lain slain dari jejak...camne tu???

pas berendam..isi tangki perot...banyak giler foodies...yummy..yummy..

tak senonoh sungguh la makcik tipah sorang ni...amuk ke wei???

adeh...nape pic ni terpusing lak...da rotate da seblom upload tadikkk...hngen tol arrr...
hubby yang kepenatan mengawal puteri bersiram, harus makan dulu...

3 generasi



No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015