Friday, June 17, 2011

Exam Result

Result dah keluar. Alhamdulillah lulus. Takdela 4.00 kan sebab memang main-main je banyak. Malas tahap.....sampai takleh nak describe. Terngiang-ngiang lak soalan-soalan cik hubby..

Awak takde exam ke?
Awak takde assignment ke?
Dah siap ke assignment?
Macam taknak exam je...

Seriously, this one whole sem, aku memang super duper malas...Selame ni pun memang malas gak. Hehe~ Hubby yang dok risau tengok wife die tak study, tak buat assignment. Asyik tido je.. But, Alhamdulillah dapat maintain result..

Thank you cik baby sebab teman mommy for this one whole sem. Especially mase mommy kalut jawab exam. Bukan main seronok lagi cik baby ber-shuffle kat dalam as if bagi semangat kat mommy to sit for exam. Hehe~ Love u sweetie..Thanx to cik hubby juge yang without fail, encourage and support me to finish up my masters. Tinggal satu sem lagi. Pasni berhempas pulas wat dissertation pulak sambil mendodoi cik baby. Hehe~ Mudah-mudahan dipermudahkan segala urusan..Amin...

No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015