Thursday, June 16, 2011

It's Already 37 Weeks~


Baby is now considered full term. Ok little darling, you can come out any moment now..Huhu~ Sangat tak sabar je rase nak meet little baby. Ramai yang cakap my tummy dah turun. Tummy pun dah semakin kerap mengeras. Bile la cik baby nak bagi signal ni? Hehe~ It's ok, mommy sabar menanti kamu bagi signal. 

~updated~
Petang tadi went for weekly check-up...Iye, from monthly menjadi bi-weekly and now weekly check-up. ALhamdulillah, BP, urine, hb sume adalah normal. Berat tetap stagnant. Huhu~ Mase nurse check perut, she said baby dah engaged..Tunggu mase je.. Nurse tu siap tarik tangan aku suh rase kat mane kepala babay..Hehe~ Tapi baby belum bagi hint kat mommy..Wuwu~ Hari ni rase kerap je mengeras beserta sakit. Selalu kalau perut mengeras pun, tak rase sakit. Senak je la. Tapi this time, tummy mengeras dan sakit in the same time. Nurse kate kalau kekerapan konsisten, terus gi hospital. Doktor pesan suruh jalan banyak-banyak..Iye doktor, saya memang banyak berjalan. Window shopping dan juge travel naik LRT..Ok, sekarang ni, mommy just tunggu baby kasi hint ok...Please don't make me wait for too long...hehe~

6 comments:

  1. owh...just can't wait to see little baby...bestnye...jgn lupe inform kengkawan k...good luck li...

    ReplyDelete
  2. insyaAllah...Saye adelah excited dan cuak in the same time...huhu~

    ReplyDelete
  3. Allah, mudahkanlah urusan kawanku ini...


    PiNky =)

    ReplyDelete
  4. hai mummy unne...=)

    P****

    ReplyDelete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015