Tuesday, July 19, 2011

Before & After

 Right after dapat tau laluan da bukak 4 cm. Mase ni still kat bilik PAC 1. Muke sememeh je. Tak nampak macam muke terkejut pun. Padahal dalam hati bukan main lagi cuak..

 CTG machine. Ade strap die pasang kat perut attached ngan machine ni to monitor heartbeat baby.

 Dah tukar labour room. Opening da 5 cm. Waiting for hubby to come in to accompany me. Muke makin sememeh bile da start rase sakit.

 Jam yang sangat mendebarkan. Setiap detik jarum macam mencabar mental & fizikal. huhu~ Dengan spotlight tu lagi..Gamba bulat-bulat kat dinding tu chart bukaan rahim.. Sambil kene seluk, sambil tengok chart..wuwu...

 Muke gembire, Alhamdulillah, everything went well. Thanks for all the duas & prayers.

Kucupan kasih sayang~

4 comments:

  1. pic last: tu bkn kucupan kasih sayang....tu hidungan kasih sayang....kuwahuhuhu...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah semua dah selamat.. congrats ili.. tak sempat2 lagi nak g lawat baby awak..

    ReplyDelete
  3. besnya tgk muka ily,da bukak berapa cm pn,tenang je..harap2la yun setenang ily,besnya semua da lepas..lega kan kalau da tgk muka baby!comelnyee baby ily! =)

    ReplyDelete
  4. kak nuyun: it's ok...take ur time.. =P

    yun: insyaAllah u'll be doing great. alhamdulillah hubby byk bg support & dvice. that's why boleh cool lg. hubby suh senyum je selagi boleh...tp when it comes to 8cm tu, mmg xleh senyum da...all the best..x sabar nk bace cerite versi yun pulak...

    ReplyDelete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015