Friday, September 9, 2011

Contest Baby Cute With Baju Melayu/Kurung

Tibe-tibe teringin nak join contest..
Mana tau kalau-kalau ada luck




Baju melayu Faheem ni pun sebenarnye last minute
At first fikir takyah buat baju melayu sebab mase tu dalam pantang lagi
Dah abis pantang baru teringin nak cari baju melayu untuk hero kecil kesayangan
Tapi confirm takde saiz yang kecik muat-muat untuk Faheem
Mujur la Mak Ngah nye awal-awal dah beli kain gi hantar tempah baju melayu untuk Faheem
Elok-elok je muat Faheem pakai
Thank you Mak Ngah
Dan sempat jugak la aku kaitkan kopiah untuk Faheem..hehe~


Ni la gambar pertaruhan

MUHAMMAD FAHEEM AFIF BIN AHMAD FAKHRUDDIN
2 BULAN 2 MINGGU
NOOR ILIFADHILAH SAMSUDIN

Nak tag sape eh??

Harap-harap valid lagi nak join contest ni sebab dah last minute...huhu~

3 comments:

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015