Monday, May 28, 2012

8d8 : Nas ♥ Shahril

  بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ



Alhamdulillah.
Tanggal 18 Mei 2012, one of my BFF selamat diijabkabulkan dengan pilihan hatinya.
Allah Maha Adil.

Despite of the gloom and tears, Allah brings up rainbow and sunshine to cheer up her life.

Nas dearie,
Aku happy sangat bila dapat tau kau nak kahwin.
Syukur yang tak terhingga.
As I told you, aku percaya dia adalah sebaik-baik imam yang Allah ciptakan untuk kau. Untuk memimpin dan membimbing kau. Syukur Allah temukan korang berdua.

Walaupun these few years, aku kurang ada masa untuk kawan-kawan, and aku juga bukan shoulder for you to cry on..Tapi, for everything that had happened, everything that you have shared with me, seriously, I am happy for you.

Selamat menjalankan tanggungjawab sebagai isteri. May the two of you stay together through ups and down. Semoga cepat-cepat dapat anak, tambah koleksi 8d8 junior. hehe~

Semoga ikatan ini dirahmati dan diberkati Allah SWT.
"Barakallah hu la kuma wa barokah"

p/s:- ni je gambar yang aku sempat snap masa majlis akad nikah. Masa sanding memang nan ado la sebab den jadi pengapit kan. hehe~ Nanti aku rembat dari FB maze untuk dihiaskan kat blog aku ni bagi berseri sket. huhu~



Published with Blogger-droid v2.0.1

2 comments:

  1. tengkiu li...tengkiu utk semuanya..ilmu, bahu,telinga, bunga tangan, peneman, penguat semangat...segala-galanya...\0/

    ReplyDelete
  2. That's the least that i can do...wish that i can contribute more...but unfortunately, that's all i have to offer...hehe..

    ReplyDelete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015