Monday, June 11, 2012

The Colours of Nasrina's Wedding


Warna-warni sekitar pernikahan dan persandingan Nas & Shahril.
 Hari tu dah buat entry untuk Nas. Tapi cuma ada sekeping je gambar yang aku sempat snap.
Kali ni tempek gambar cilok dari FB. weee~


Sebelum majlis akad nikah. Dekat rumah nas lagi ni. Akad nikah kat masjid Bukit Indah.


Selesai upacara akad nikah. Banyak gambar 8d8 je..hehe~ 

Reception Day
Berseri-seri pengantin sampai anak teruna I tak kelih asyik pandang pengantin.

Dayang-dayang dan pengapit dan juga Ruby. Masa ni Ruby masih lagi bride2be sebab weddingnye the next week. Sekarang dah jadi Pn. Ruby dah. =P

Last but not least, aku si pengapit dengan nas si pengantin.
Masa aku kahwin dulu nas jadi pengapit. Now, terbalik pulak.


Selesai majlis, masa aku nak balik bersalam-salam dengan family nas. Ade sorang sedara dia tanya "Pengapitnye bila pulak?"
Dengan senyum kambing aku jawab "Pengapitnye dah ada anak sorang dah pun"
Hehe~ Tak macam mak orang ke aku??

6 comments:

  1. hahhahaha.. marah koben... kuikuikui

    ReplyDelete
  2. li..munken mcm takdek..sebab kawan shahril pon tanya "Yang pengapit tu single lagi tak?" haha..untung lah liiiiii....

    ReplyDelete
  3. Hahaha....kne cop kt dahi la nmpknye..."mak org"..huhu..

    ReplyDelete
  4. untong nye iliiiii..uwarghhh...i miss dis moment..takpeh2!time wedding awe ak pasti akan ade dlm pic!yoshhhh @(~_~)@

    ReplyDelete
  5. mek, kenape untong?? huhu~
    what to do, mung tengah sarat sangat dah time nih. tp sempat lagi g shopping pehtu..hoho..
    Tebus balik mase wedding awe nanti ye..hikhik..

    ReplyDelete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015