Thursday, November 8, 2012

Tightening...


 بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


Last night, perut rajin sangat mengeras....
Bila tengok aku asyik pegang perut, hubby tanya nak pergi hospital tak?
Aku gelak je...Not yet la dear...
Since last time masa pregnant Faheem, my delivery sign was frequent mild contraction...
So hubby must have thought that it is the sign...

Bila mama call, kebetulan masa tu tengah mengeras...
Mama cakap baby taknak tunggu Krismas kot...
Mungkin baby nak keluar time Deepavali...
Oh no! Kalau nak keluar awal pun, pilih la time Awal Muharam instead of Deepavali...huhu...

Hmmm..awal lagi kot..Baru 33 weeks...
Rabbi yassir wa la tu'assir...
Ya Allah, permudahkanlah urusan hamba-Mu ini dan jangan Engkau sukarkan..

Published with Blogger-droid v2.0.1

3 comments:

  1. Ohhh.. Jgn begitu! Buat i nervous taw.. Am pun dh 35w nie. Slalu mengeras n sakit kt ehem2.. Aritu czer, so xde feeling sgt psl contraction nih! Oh.. Takuuttt... Permudahkn lah urusan kami ya Allah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..Am, insyaAllah, semoga Allah permudahkan..Aku pun cuak jugak, sebab last time, aku tak tau pun yg aku rasa tu one of the sign. Sebab masa tu tak rasa sakit sgt. Mild je. Tu yg boleh gi keje lagi..Kalau tak sebab koben paksa gi hospital, mmg aku tak pegi. This time around tak tau la signal mcm mana pulak. Hopefully everything will be smooth and easy for both of us, InsyaAllah..

      Delete
    2. Iye ke? Mudahnya ko bersalin.. Alhamdulillah.. Yelah, moga2 mudah jugakla kali nie..

      Delete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015