Monday, February 18, 2013

Feeling Feeling Surirumah

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


Alhamdulillah...dah 58 hari usia Faqeeh...
 Cepatnya masa berlalu...Dah 2 bulan dah rupanya... 
Kali ni aku ambil maternity leave 3 bulan...
Nak spend time lama sikit dengan anak-anak ;) 
 Hari ni first day aku bertiga dengan anak-anak... 
Sepanjang pantang duduk rumah mama & ma bergilir-gilir... 
So hari ni la baru feeling feeling jadi fulltime housewife...hehe... 
My zawj tanya boleh ke jaga anak-anak sorang diri since aku kurang sihat.. Demam lepas berjalan jauh.. 
Faheem pun kurang sihat.
 Faqeeh pulak super manja...Nak tidur dalam pelukan je... 
In shaa Allah...Kalau tak cuba, tak tahu.. Mudah-mudahan Allah permudahkan...


Seronok tengok Botak Boys ni..
.Bahagia rasa... 
Syukran Ya Allah kerana meminjamkan permata indah sebagai pelengkap hidup kami.. 
Semoga mereka menjadi mukmin yang soleh, yang setia berjuang demi menegakkan agamaMu Ya Allah...
Ameen Ya Rabb...

Published with Blogger-droid v2.0.10

2 comments:

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015