Monday, February 18, 2013

Review: Bedung Baby Moden

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


Pernah dengar bedung baby moden Gugu swaddle pod tak? 
Masa early pregnancy, perut chumel ku pun tak nampak lagi, ternampak seorang colleague yang biliknya depan cubicle aku bawak paper bag besar isi kotak2 comel. 
Then a few hours later nampak dia update status kat facebook pasal Gugu swaddle pod ni... 
Ehhh...macam comel je.... 
Aku pun terjah masuk bilik dia nak belek-belek kain bedung yang comel tu... 
Aku cakap nak beli as a present for my kakak and biras since both of them dah nak deliver and aku tak tau nak beli hadiah ape... 
Belek punya belek, aku ambil 3 kotak.. 
2 untuk hadiah, 1 tentulah untuk diri sendiri..hehe..nak rasa jugak.. 
Harganya RM35.. 

 Faqeeh in Gugu swaddle pod
Kain dia jenis stretchable cotton yang tak panas.. 
Design dia memang nampak kecik, supaya bila bedung baby betul-betul kemas...
Aku suka sarungkan bedung ni kat Faqeeh masa pergi check-up and also masa renyah-renyah berjalan.. 
Bila Faqeeh kena ambil darah for jaundice after discharge from hospital, aku pakaikan bedung ni pergi klinik. 
Masa nak ambil darah kat tapak kaki, bukak zip belah bawah je. 
Tak payah nak bukak semua bedung tu...Simple...
And tak payah jugak pening nak lilit-lilit balik bedung..

Published with Blogger-droid v2.0.10

1 comment:

  1. Aku dah beli masa kat expo ritu li... Adik aku sebok promote...kuikui... Dia yang lebih survey dr aku..

    ReplyDelete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015