Thursday, May 16, 2013

Angry Bird Untuk Faheem

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

السلا م عليكم و رحمة الله و باركته

Faheem ada bantal kesayangan. Bukan bantal busuk tau..hehe..
"Bantal angeri berd "

Actually it's a rectangular pillow, with angry bird print on it. Bantalnya yang dalam pic belah kanan atas. The background angry bird. 
Bila suruh baring minum susu or nak tidur, dia mesti cari bantal angry bird tu.
Kata Faheem "Bom bird..."
Maksudnya dia nak baring kat bantal angry bird lah tu..
Sekarang dah pandai buat phrase.."Nak bantal angry bird"..Alhamdulillah..
Faheem akan marah mengamuk kalau orang baring/ambil bantal angry bird tu.
Even kalau adik Faqeeh baring kat bantal dia, dia tolak-tolak adik nak ambil balik bantal kesayangan..huhu~
There's one night, aku terjaga tengah malam, dengar Faheem menangis. Faheem duduk sebelah ABi sambil nangis-nangis..Dalam pada nangis tu, dok la sebut angry bird berulang kali..Rupa-rupanya bantal angry bird tu dekat Abi..hahaha~ Tengah malam pun menggagau cari bantal angry bird. Apelah Faheem..

Since Faheem suka sangat bantal angry bird, ummi plan to make a mini angry bird pillow for him.
Memang sangat mini pun. Macam plush toys je..
Haha..
Sebabnye, limited size of felt fabric..


Faheem kata, baby angry bird.
Hehe...

Walaupun jahitan bengkang bengkok macam orang mabuk driving a car, tak kisahlah...Yang penting anak suka..teehee...
Seronok bila tengok Faheem happy..

1 comment:

  1. ehh , comel la .. :) boleh ler bukak bisnes tuh !

    ReplyDelete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015