Thursday, May 2, 2013

Labelling Wardrobe Drawer

 بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
السلا م عليكم و رحمة الله و باركته

Baju Faheem aku simpan dalam drawer plastik cap Tesco ke Carrefour tah...
Yup, takde almari untuk Faheem...Sebab rumah kecil, limited space dan planning to renovate the house bila diizinkan Allah nanti...In shaa Allah..
Jadi, drawer plastik tu dah memadai for the time being...
Aku asingkan baju begini > sleepwear, shirts, jeans & pants, pairs dan napkin & towel.


Close-up....


Label tu nampak macam laminated kan? Hehe..laminate cara aku, murah je...Beli salotape yang besar tebal tu, cari yang keras sikit..Aku tampal depan dan belakang...Jadilah macam laminate. Tapi taklah sekeras laminate plastik tu... 
Murah dan mudah ^_____^

1 comment:

  1. Ok gak laminate cara unik tu..pakai selotape je..



    ReplyDelete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015