Thursday, May 30, 2013

Wedding Mizah at Bunut Susu, Pasir Mas

 

 8th May 2013
Alhamdulillah, my cousin selamat diijabkabulkan dengan pasangan pilihan hati..
Both orang Kelate..

Majlis akad nikah berlansung pukul 11 pagi.
Kami tak dapat attend majlis nikah sebab masih dalam perjalanan dari Kuala Terengganu.
Gambar ihsan dari sepupu yang hadir ^__^

The same day, berlansung kenduri kesyukuran kat rumah Ayahsu & Ciksu di Bunut Susu, Pasir Mas.
Sampai-sampai cari Mok dulu..My grandmother..

 Selalunya bila orang ramai, Faheem macam slow sikit...Enjin lambat nak panas. He will take time, scan dulu semua orang, baru boleh bergelak ketawa..Balik kampun kali ni, dia tak ambil masa lama pun nak enjoy..Senang sangat baik dengan orang and cari geng main. Alhamdulillah. He is a big boy now..Nak main dengan orang besar je..huhu~
 
Dan ini...gambar pengantin..
Hmmm..Kenapa pengantin baju tak sedondon...
Oppss...sorryy..tu pengantin perempuan dengan ayahnya..hehe~

Pengantin laki? Busy jadi photographer di majlis sendiri..Sendiri kahwin, sendiri ambil gambar..teehee..
Itu...aksi anak teruna den tu...Gedik bila nampak perempuan...hehe...Dah namanya lelaki kan..

Ni haa budaknya...berlengging tak berbaju dek kepanasan..

Dengan 'kakak' kesayangannya..Sopan betul Faheem..

Tak heran dengan ummi pun dia...Dah ada 'kakak' sayang..
 

 Lagi bukti Faheem peramah, senang berkawan. Especially kalau orang tu ade something yang menarik minat dia la kan...Sibuk bebenor intai orang main game kat tablet ye...Siap cari the best port lagi..Hahaha~ Masha Allah..Bijak lah Faheem..

 Belah malam, masa pengantin sibuk buka hadiah, si abang kenit ni sibuk main gajah..Sekejap kang dia nak panjat timbunan hadiah tu..Pastu lari-lari keliling hadiah..Nanti dia main gajah balik nak lompat atas hadiah..Adeehhh Faheem...buat ummi menjerit sajoh..

Adik Faqeeh pula, terlentok dah..Berpeluh kepanasan dah dia..








No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015