Friday, July 12, 2013

Tazkirah Ramadhan dengan Yatt Hamzah


Alhamdulillah, bulan puasa ni kat surau office ada buat tazkirah masa lunch hour.
Kalau tengok jadual, bukan setiap hari ada.
Tapi Alhamdulillah, organizer dah berusaha sehabis baik nak arrange program ni.
Barisan penceramah pun best..


Setakat hari ketiga ni, Alhamdulillah, memang tidak mengecewakan.
Penceramah memang hebat-hebat belaka.
Banyak ilmu yang disampaikan.

Hari ni, 3 Ramadhan. Untuk hari Jumaat, penceramah jemputan tentulah muslimat.
Sebab yang attend pun golongan muslimat je kan..
Kalau ade kalangan muslimin yang terselit, musykil jugak tu..

Untuk Jumaat pertama di bulan Ramadhan yang mulia lagi barokah ni, penceramah jemputan adalah Yatt Hamzah.
Perkongsian cerita sedikit sebanyak tentang penghijrahan beliau.
Subhanallah, comel kak Yatt ni berhijab.
Selesai sesi tazkirah, solat Zuhur berjemaah. Kak Yatt jadi imam.
Lepas solat baru lah sesi bergambar dan beramah-mesra..

Sungguh comot si tuan tanah...

Memang terserlah kecomotan aku bila bersebelahan dengan Kak Yatt yang comel lote.


2 comments:

  1. Replies
    1. saaaangat...yg tak comeinye si tuan tanah kedaung tu...mcm makcik2..huhu..

      Delete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015