Thursday, August 29, 2013

Contest: Family Potret Raya.





Dalam pada terkejar-kejar buat kerja dan nak settlekan pasal sambutan raya office, sempat lagi nak join contest..ahah..


Thanks nas, ajak join contest. Pernah terbaca sebelum ni, tapi tak sempat nak buat. Ni dah nak penghujung raya ni, saja nak cuba nasib..Mana tau ada rezeki tambah collection duit raya anak-anak..hihi...

Pening nak pilih gambar sebab banyak sangat family portrait. Jadi pilih yang paling simple.
Our small family..


 Jom kawan-kawan join contest.
^_____^
 Tak lame dah deadline ni...Cepat! cepat!

Mudah je caranya:
1. Buat satu entri tajuk dengan tajuk Contest: Family Potret Raya.
2. Tepek kan aje 1 gambar yang uols dah pilih untuk join contest.
3. Bawah gambar just letak Family Potret Raya yang di link ke entri ini.
4. Last, korang letak link contest korang dekat entri ini.

Pemenang based on cabutan bertuah. Ikut luck masing-masing lah kan.
Ade rezeki, ade lah.
Jom!!!

No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015