Monday, October 21, 2013

Dialog Faheem & Abi



Sunday morning...
Aku kat atas tengah siap-siap nak keluar..
Abi and the children kat bawah..
Masa aku turun bawah nak siap pakai tudung, I heard this conversation of Faheem & Abi..

"Faheem marah abi ke?"
"Faheem...Faheem marah Abi ke?"
"Kenapa jentik Faheem?"
"Faheem tolak adik, Abi marah lah...Abi jentik tangan Faheem. Faheem sayang adik tak?"
"Sayang.."
"Jangan buat adik lagi tau..Faheem buat adik nanti abi buat apa?"
"Jentik Faheem.."

Aku paling terkejut bila dengar part dia tanya balik kat abi kenapa jentik dia?
Siap tunduk kepala macam merajuk lagi masa tu..
Faheem....oh! Faheem...
You touches my heart...
Dah makin besar dah awak..
T_T

1 comment:

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015