Monday, October 21, 2013

Melawat Baby Baru 8d8



Alhamdulillah, another member of 8d8 selamat bergelar ibu.
Tahniah Ruby & Rahman for such an adorable baby boy..
huhu...Another boy...
Siapa nak bagi kawan main Barbie doll dekat Aisyah ni???
Geng bola sepak je makin ramai..
hehehe..

Ruby selamat bersalin hari Jumaat, 18 Oktober 2013 di Hospital Tengku Ampuan Rahimah, Klang.
Comel je baby, 2.5kg..
Dengar cerita bersalin Ruby, Subhanallah, mudahnya..
Syukur Alhamdulillah, Allah permudahkan semuanya untuk dia.

Actually tak plan pun nak gi visit Ruby dalam masa terdekat.
Sebab Ruby bersalin hari Jumaat tengahari.
Aku dapat tau, malam. Sebab Jumaat tu aku tertinggal handphone kat dalam beg pampers budak-budak.
Balik malam tu, punya lah banyak whatsapp..
Huhu...terlepas keretapi lah aku..
Ruby discharge hari sabtu.

Selesai urusan hari Sabtu, petang tu tanya my zawj apa plan hari Ahad?
Nak tukar tayar kat Klang.
Dah alang-alang nak pergi Klang, boleh lah terjah rumah Ruby jap tengok baby.

Bonda baby tengah cuci poo-poo...Faheem cakap..."Ummi, nak tolong tukar pampers adik boleh?"
Huhu...boleh bang, pampers adik Faqeeh boleh la...Adik ni halus lagi, tak boleh..hehe..

 Pandai je baby tengok kamera...

Slow-slow taknak bagi adik terkejut...
   
 Tenangnya baby tido...Macam berfikir pun ade..

Seronok pulak Faheem tengok baby kecik. Siap masa Ruby bawak baby masuk bilik nak breastfeed, Faheem dok tanya mana baby. Nak tengok baby..
Nak adik kecik lagi ke? bahahahah..

No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015