Thursday, November 21, 2013

Family Trip: Kota Kinabalu ~ #9 Kundasang War Memorial


Hari ke-3 di Kota Kinabalu.
Selesai check-out dari D'Izz Homestay, terus gerak keluar cari kedai makan untuk breakfast.
Mula-mula pusing tak banyak kedai makan.
Dah sudah makan, kami berpecah.
Jalan-jalan di pasar pagi.
Banyak lagi kedai makan rupanya..

Tak tahu nak beli pa kat pasar pagi tu.
Sekadar tengok-tengok.
Sementara tunggu orang lain cuci mata, posing sekejap kat Kundasang War Memorial ni.
Kami tak masuk pun.
Sekadar ambil gambar kat pintu depan ni je ha.
hehe.. 

  


That's all...
Jangan marah haaaa...

2 comments:

  1. insyaa Allah satu hari nanti mahu ke sana kota kinabalu...masuk wish list..hope sebelum pegnan lagi..eeahh...??? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yay! sila pergi..kakak ipar org masa pergi ni 5 bulan preggy. Selamba naik bot island hopping..huhuhu~

      Delete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015