Monday, November 18, 2013

The Wedding of My Twin Cousins


Alhamdulillah..
16 November 2013, selesai sudah The Twins Wedding..
Alhamdulillah, ditakdirkan Allah, pasangan kembar ini beroleh jodoh dalam masa yang hampir sama..

Actually tarikh nikah mereka berbeza. Cuma resepsi belah perempuan je dibuat serentak.
Satu pasangan nikah pada 31 Oktober, while another pair pada 15 November..

Alhamdulillah...Barakallah..
Moga mereka beroleh rumahtangga yang sakinah, mawaddah wa rahmah..
Semoga berbahagia hingga ke jannah..

Akidah & Imran
31 Okt 2013

Adibah & Noza
15 Nov 2013

Akidah @ qd

 Adibah @ db

The twin brides with their partner


We are the twin brides..
~QdB~

What i adore so much, dari baju sampai ke deco2, semua buat sendiri..
Memang artsy fartsy family dierang ni..
Aku suka sangat sebab very the simple but yet stunning & awesome..
Good job twinnies..


Love their photobooth deco cum dais..
Dierang tak wat pelamin..
Mini pelamin just untuk akad nikah..
But this is really amazing..
Memang brilliantly creative korang ni..

Us without Faheem...Adik faqeeh pulak attracted dengan lantern tu..huhu..

Congrats my dear twin cousins...

3 comments:

  1. haihhh...cantikkkk kan..org art & design, memangle kretip..

    ReplyDelete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015