Thursday, November 14, 2013

Tudung Bawal Bertingkek-tingkek

 


Tudung bawal pun boleh buat bertingkek-tingkek macam tudung Fareeda...hehe~

Bawal bertingkek versi aku..




Sebenarnya, ia solusi aku untuk tudung bawal yang jarang..
Tudung bawal baaaaanyak sangat kat rumah..
Tapi most tudung bawal kan jarang..
Dulu pakai je jarang-jarang tu..
T_T


Now, nak buang sayang...
Kalau buang nanti aku takde tudung pulak..
Macam best kalau dapat revamp koleksi tudung, beli baru semua yang mesra syariah..
Tapi my zawj mesti tak berapa nak rasa mesra tu dan tak mesra duit jugak..
Tiap kali nak pakai pakai bawal, rasa stress sebab nampak batang leher..
Inner neck pun rasa pendek je, setakat tutup leher..
Sebelum ni tudung sarung tu je buat jadi inner..
Tapi rasa tak selesa pulak..
Nak beli tudung syria yang plain buat inner, malas nak membeli..boleh??

Alhamdulillah, found a way untuk pemakaian tudung bawal dengan selesa dan confident..


5 comments:

  1. cantik...suka sangat..tetiba rasa nak selongkar tudung lama2 jugak..buat bertingkek2 mcm ni..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq..jom2 kita pakai blk tdg2 lama dgn cara baru..jimat duit..hehe..

      Delete
  2. u look diff now..n AlhamdulILLAH...

    sumthing to share and to ponder..http://anjungrakyat.blogspot.com/2013/11/melayu-adik-beradik-yahudi.html

    ReplyDelete
  3. cantikkkkkk!!! kita kena kreative kan! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak..idea dtg tbe2 je. Alhamdulillah..

      Delete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015