Friday, December 27, 2013

Ibu Rafif first GIVEAWAY!


Sempat lagi nak join contest Ibu Rafif ni ^___^

Sebetulnya aku takde playroom untuk anak-anak.
Almaklum, rumah comel 2 bilik je.
Master bedroom memang confirm tempat tidur kami anak-beranak kan..
Another room, jadi bilik serbaguna.
Itulah tempat solat, tempat iron, stor...Kat situ jugaklah kadang-kadang budak-budak ni main. Tapi jarang-jarang sangat. Selalunya main kat bawah je, kat living room..


Inilah living room merangkap play area anak-anak..
Sambil Ummi masak kat dapur, jenguk anak-anak main kat depan..
Hikmah rumah kecil tapi membahagiakan..hihi~
Yang Faheem tengah main tu, our DIY shapes puzzle. Ummi buat bersama-sama Faheem & dihiburkan dengan adik Faqeeh..Ummi potong shapes, Faheem menyumbang tenaga, tolong warnakan the shapes ikut warna pilihan Faheem...Dah siap, terus bersemangat main puzzle buatan sendiri...
He really had fun, Alhamdulillah...

**Hopefully ade can nak menang..Boleh tambah koleksi mainan Faheem & Faqeeh ^___^ **

1 comment:

  1. Good idea yang, buat sendiri. Kreatif!!
    Tq joint ga ye

    ReplyDelete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015