Friday, December 27, 2013

Umie Sue 1st Giveaway


Nak join contest lagi. Kali ni by Umie Sue.
Tema: 
Anak Mengemas Rumah


Ni gambar pertaruhan..


Ambil gambar yang paling latest.

Masa ni tinggal bertiga : Ummi, Faheem & Faqeeh...
Ummi nak sidai baju. Tapi tak boleh tinggal adik Faqeeh sebab confirm adik Faqeeh akan buat kugiran tepi pintu, panggil semua jiran tetangga tengok 'live show' dia..Abang Faheem pulak, bila Ummi bukak grill, laju je abang keluar pakai selipar dan terus capai penyapu. 
So, sambil ummi sidai baju dengan mengendong adik Faqeeh dalam baby carrier, Faheem sapu laman rumah. Memang kalau diberi peluang teman Ummi or Abi sidai baju, penyapu lah yang dia cari dulu...
"Faheem nak tolong ummi sapu sampah...Eiiihhh..banyaknye sampah.."
Abang tolonglah sapu daun-daun kering tu ye..
Mudah-mudahan Faheem ringan tulang, rajin tolong ummi samapi bila-bila. Ameen..
Sempat lagi buat 'peace' bila nampak Ummi nak snap gambar dia..

Korang nak join jugak Umie Sue 1st Giveaway ni??
Sempat lagi. Dateline 1/1/2014..

2 comments:

  1. amboi..siap buat peace ye..peace kat anty ye...
    bijakknyeee dia nak tolong..
    moga rajjin sampai bile2 tau...

    tenkiu sbb sudi join

    ReplyDelete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015