Wednesday, March 12, 2014

12 March 2014 : 4 Tahun Kekasih Halal


Subhanallah...Alhamdulillah..
Allah izinkan kami melayari bahtera rumahtangga untuk tahun yang keempat..
Empat tahun berjalan berkepit tangan bersama kekasih halal..
Syukur Alhamdulillah..


Empat tahun menyemai benih cinta..
Alhamdulillah, dikurnia dua cahayamata..
Pasang surut rumahtangga tetap ada..Sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula suami isteri kan..
Bergaduh manja, merajuk tu lumrah lah kan..
Tahun ni tahun terindah kerana diizin Allah menjadi tetamuNya, menunaikan umrah bersama mahram, kekasih halal, my habibi my zawj.


May the love grows till jannah..
Semoga beroleh rumahtangga yang sakinah, mawaddah wa rahmah..
Semoga dikurniakan anak-anak yang soleh, solehah..

Semoga aku mampu menjadi isteri yang solehah buat suami yang soleh..
Semoga kami mampu menjadi ibu bapa mithali yang melahir dan mendidik anak-anak musleh..
Semoga tautan hati kami, dan seisi keluarga kami, dilimpahi dengan rahmat kasih sayang Allah, dijauhi dari malapetaka dan musibah, dihindari dari perbalahan dan perpecahan..
Semoga kami sentiasa di bawah lindungan rahmat & barokah Allah, sentiasa sentiasa di dalam mardhatillah..
Ameen Ya Rabb..

***
Mood sentimental hari ni..
Pergi kerja, wearing my nikah outfit that I wore 4 years back. 
^_______^


Feeling-feeling saat hati berdebar...
Saat akad terlafaz..
Saat sah, aku miliknya..
Sentimental sungguh..
Terus rasa nak nangis..
Syukur Alhamdulillah for these wonderful years.

4 comments:

  1. tahniah! ^^
    sy tgh tunggu bulan 5 utk tahun ke-5 insyaAllah

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah... smoga bahagia dan berkekalan ke jannah. InsyaAllah. suke tgk kwn2 bahagia :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen...tq anne..ayat last tu sgt familiar tu..huhu..

      Delete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015