Wednesday, June 25, 2014

Sel-Sel Otak Sedang Berhubung...


Dah lama nak belikan Faheem dan Faqeeh blocks/lego atau yang seumpamanya.
Nak beli lego yang ori, terasa mahal sangat.
Adalah intai-intai dalam Toys'r us tu..Tapi telan air liur je..
Macam tak berbaloi nak beli mahal kemain..

Last resort, intai dekat Mr. DiY, one of our favourite place to visit now.
Dapatlah beli lego celup dan wooden blocks dengan harga yang affordable dan munasabah..

Seronok tengok Faheem dan Faqeeh explore the blocks.
Faheem banyak invent things ikut imaginasi & kreativiti dia.
Faqeeh baru belajar sorting shapes, colors..Stacking, arranging..
Subhanallah...MasyaAllah...
Barakallah wahai anak-anak ummi..

Antara hasil kreativiti & imaginasi Faheem..




Ada lagi.....Lori bawak lembu la, lori panjang la, lori kayu balak la..
Mostly vehicles la yang die suke sangat buat..
He did all by himself.
Sel-sel otak sedang berhubung kan..
(Despite of the milk that your children drinks..huhu)
Subhanallah..Hebat sungguh kuasa Allah...

Ni pun asbab sel-sel otak sedang berhubung gak ni..Huhuhu..

Geram dengan cheeky boy ni.
Kita larang die panjat, die sengih je kat kita dan lagi laju nak memanjat.
Urut dada ummi ni, nak oiiiii...

1 comment:

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015