Thursday, April 2, 2015

Of Being Super Heroes...


Boys.
Masing-masing nak jadi superhero.
Faheem nak jadi spiderman...
Eh...Spider faheem lah..
Pastu nak jadi atromen neos pulak (sebutan dia..nama sebenar ultraman tu aku tak tau. Mebius kot?)
 
Faqeeh pun sama galak.
Kejap ironman, kejap superman..
Paling kerap sangat, atromen saga...

Adoii..
Siap dengan aksi lagak ngeri dan babak pertarungan lagi dua beradik ni.
Peliknya, ultraman lawan ultraman..
Raksasa bersorak riang lah macam tu..

Bila anak-anak sibuk nak jadi super heroes, ummi nak jugak.
Tapi nak suruh anak-anak yang bagi what type super heroes that suits ummi..

Laju je Faqeeh jawab.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
Ummi jadi SUPER UMMI lah.
 

 
 
^____^

No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015