Wednesday, June 3, 2015

Padang - Bukittinggi Trip #1 - Itinerary

Minggu ni mesti ramai yang bercuti sempena cuti sekolah.
Kami dah enjoy pre - school holidays.. Hihi..
Had our family trip to Padang - Bukittinggi, Sumatera Barat dari 20 - 25 Mei 2015.
The trip was planned by my SIL a year ago. Of course la beli tiket flight masa promo air asia kan.
Initial plan, 4 families plus Ma & Ayoh (belah my zawj lah ni..)
Tapi at the end, one family had to cancel the trip sebabnya trip ni clashing dengan peperiksaan penggal anak-anak.

Here's our planned itinerary prepared by SIL.  Tapi the actual trip tak follow sangat pun itinerary ni sebab tourist guide kata dia try to arrange balik the trip so that we were not exhausted dan habiskan masa on the road je. Plus, we're travelling with 6 toddlers yang super active. Jadi nak kena tengok jugak mood dan energy budak-budak.. Tak lupa jugak 2 mak buyung eh..Haha..





1 comment:

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015