Monday, November 30, 2015

31 & Blessed

It's my birthday ^__^. Tak malu nak mengaku umoq dah 31..hahaha..


31 with 3 kids.. Syukur Alhamdulillah. One of my wishlist have been accomplished, that is to have 3 kids by 30. Kalau ikut tahun, tak dapat lah. Tapi on Fathan's birth cert, I am still considered as 30..hihi. Aci lah kan. Tiba-tiba zawji tanya, by 40 berapa orang pulak??? Haha... No target for that. My target setakat 30 je, lepas tu just go with the flow.


At 31, I'm feeling thankful for everything I have in life. Thanking Mama and ayah for all the hard times since i ever existed in their life, raising me up in such a humble but meaningful way, tolerating with me till now.. I'm getting older, death will come and knock your door anytime you couldn't tell. Semoga Allah panjangkan umur yang barakah, beri kesempatan untuk aku kumpul bekalan untuk ke negeri sana..Tetapkanlah hati yang sedang berbolak-balik, teguhkan iman dan aqidah, moga sentiasa berada di jalan yang benar, jalan yang diredhai Allah swt.


Muka serabai... Sebab zawji konon buat surprise. Lansung tak expect nak singgah SR. Sebab kami dah isi tangki penuh kat Gombak. Ingat nak terus balik rumah je. Masa on the way balik, zawji tanya ada nak beli apa-apa? Yang aku ingat cuma barang dapur. Stok memang licin, nothing to cook. Tak perasan route pun sebab leka layan Fathan sampai lah Faheem tanya abi nak pergi mana..haha.. Abi yang jujur cakap nak sambut birthday ummi..huhuhu..


Thank you zawji. A simple but meaningful treat. Love u more & more.

No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015