Friday, December 11, 2015

Mat Saleh @ Taman Tenaga Cheras


Dine out...
Mat Saleh Kitchen di Taman Tenaga, Cheras, western foods.
Ni main terjah je kedai ni. 
Suka tengok branding dia, simple sangat, tapi catchy.
Sebenarnya cari kedai lain, western jugak, dah jumpa dah pun kedai tu. Tapi my zawj kata nak try kedai ni..I follow je..

{source: FB Mat Saleh Western Food)

Aku dan zawji berkenan pulak tengok tile hitam kat belakang tu.. Rasa mcam nak buat kat dapur rumah lah nanti..Haha..
{source: FB Mat Saleh Western Food)

The menu

Mine, chicken chop while zawji ordered lamb chop, served in hot plate. Aku suka gravy dia.. Sedap dan banyak. Ayam dah habis pun, aku dok hirup gravy lagi.. Licin hoii.. Memang ngam dengan tekak aku.

Anak-anak share spaghetti carbonara with chicken poppers. This one not so bad. Cuma gravy dia macam cair sangat, tak berapa creamy. Rasa ok. Chicken poppers tu macam KFC, favourite Faheem.


Lamb chop + chicken chop + carbonara + 3 gelas air = RM39.
Murah lah bagi aku..
Dan sedap. Itu yang penting. Boleh repeat lagi next time..hahaha..

Ragam anak-anak penghibur hati ummi abi..huhu..










No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015