Tuesday, February 16, 2016

Acah-Acah Robin Hood, Padahal Little Red Riding Hood Je =)


My first experience..
Archery & horse riding..
Better late than never kan..haha..


Eksyen je lebih... Tapi semua kelaut. Not even close. Tersasar jauh ke dasar laut..kuikui..
Amatur kan, first attempt pulak tu.. dimaafkan lah ye dak?
Lagipun bantai sendiri je, takde cikgu nye, macam mana nak lurus jalannya..haha..

Kudaku lari gagah berani...
Tengah panas terik kau nak berkuda bagai. Kuda tu tak kisah panas, takpe. Tu yang tukang tarik tu. Kesian lah dia bermandi peluh. Entah berapa puluh round dah dia heret kuda tu.
Selama ni dok tengok anak-anak naik kuda kat Titiwangsa tu je. Kali ni kasi can lah ummi pulak naik kuda. Dengan jubah taknak kalah. haha..


Kat mana ni eh??
Nantilah aku share kalau rajin.

No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015