Friday, April 1, 2016

Tema Warna Baju Raya 2016?


Puasa belum, ganti puasa tahun lepas pun belum habis, sibuk nak cakap pasal baju raya.
Haha..
Tapi rasanya most tailor akan close order untuk baju raya by April. 
So, saja lah cari what is the colour of the year.
Padahal, aku dah beli kain, dan dah hantar tempah pun. Tema warna adalah mengikut baju zawji yang dah sedia ada. Jadi aku tak perlu pun cari what is the color of the year.
Tapi ni memang entry saja-saja kot ada yang masih tercari-cari nak buat warna apa kan. 
Since hari ni pun dah 1st April, cepat-cepatlah decide dan beli kain.
Kalau pandai jahit sendiri, tak kisahlah bile pun kan..haha..

So, colours of the year 2016 are...
According to Pantone, it is Rose Quartz and Serenity..
Soft je kan..

Despite of that, kat bawah ni the top 10 colors of 2016.






Bila tengok the top 10 chart, our choice of color theme for eid this year rupanya in the list. Coincidently..
Warna apa??
Tunggulah entry pasal raya nanti..
hihi..

So. choose your color and hurry..

No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015