Friday, April 1, 2016

Swollen Eyes :(


Last two days, pagi-pagi mata rasa macam pedih kat bahagian bawah. I thought biasalah bangun pagi kan memang pedih-pedih je kalau tak cukup tidur or you don't get a good quality sleep.
Tapi throughout the day memang masih rasa pedih-pedih.
The next morning, dah mula nampak begkak kat bawah mata kanan.


And this morning, bengkak tu macam merebak ke belah atas kelopak mata.

Aku pun tak tau lah whether ia ketumbit or sakit mata biasa or what.
Mama kata mungkin kena gigit serangga. Adoiii..
A bit itchy, nampak bengkak sampai ke tulang pipi, as if macam kena tumbuk pun ade. 
Hahaha..

Ok je boleh pergi kerja lagi. Tapi bila tunduk, masa ruku' sujud tu... Macam nak tersembul rasa biji mata tu haaa..

Tanya anak-anak,
Siapa tidur lasak sampai sepak mata ummi ni haaa?
Masing-masing tak mengaku.
Faheem sayang ummi. Bukan Faheem sepak ummi. Fathan tu buat ummi.
Kahkahkah..

Till then,
Salam jumaat dari si mata sepet sebelah.
Don't forget to recite al-Kahf ye.



No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015