Friday, May 6, 2016

Fathan First Teeth


Gigi Fathan dah mula menunjukkan dirinya since end of March. Lebih kurang 6 bulan lah masa tu.
Lama ummi tak update progress awak dik...huhu..

The first time I try to capture his teeth. Menangis sakan. Masa ni gusi tengah sakit lagi agaknya..


Sekarang dah sibuk tayang gigi sendiri. :)


Bila dah ada gigi, ada saja akalnya..
Look at his cheeky face..


Innocent adorable look..


 Minutes later, ini yang dia nak buat rupanya.
Asah gigi kat tangga..
Allah..
Bahagia betul awak.


And of course, pantang dapat apa pun, semua nak rasa pakai gigi..


Sampai dekat klinik pun, awak nak rasa stateskop doc. Bengang je doc tu, marah-marah manja kat awak ni..

No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015