Thursday, June 2, 2016

Kerja oh Kerja


You'll realize your work have taken it's toll on you when....

It got stuck in your head like permanently.. Appears in your dreams like everyday.. Disruption of sleep and when you wakes up, u feel like doing your job instantly..

Fuhhh..

7 years of work, first time aku terbawa-bawa kerja sampai dalam mimpi. Sampai mengigau. My goodness.

Paling kritikal bila ada event i.e. Technical committee meeting, steering committee meeting. Technical comm tu basically sebab we can't predict the mood of the subject matter experts. Macam berperang je rasa dalam meeting room tu. Padahal yang nak perang tu bukan kau pun. Tapi vendor kau pun macam terkial-kial nak jawab, mulalah kau berasap.. Steering pulak, mengadap top management of the department. Few days before event dah start menjelma dalam mimpi. Aduhhh...

Macam mana nak tinggalkan kerja kat atas meja pejabat tanpa bawa pulang ke rumah???



No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015