Friday, November 4, 2016

Hi-Tea at Impiana KLCC Hotel


Zawji had plan for a hi-tea treat for the teachers for quite some time actually. But plans had to be postponed several times when it's conflicting with his work schedule and other stuffs also. Dah plan, suddenly kena outstation to Myanmar. Then ade issues with one of the teachers pulak. After that temasya sukan Pasti Kawasan pula. So we thought to give some treat after sports day since Pasti Ubudiah did well during sports day. Zawji kena fly pulak lagi..huhu..Dah balik, exam week pulak. During exam week tu cepat-cepat buat reservations supaya plan tak tertangguh lagi..

So, we booked hi-tea session at Tonka Bean Cafe, Impiana KLCC Hotel right after the exam week.

On the way, masa ni je lah abam kenit ne gelak besar..


Lepas tu takde dah. Muncung je mulut dia. Why so serious haaa?




Makin menjuih muncung.


Dah sampai pun buat muka ketat lagi. Haihh.


Our table. So, itulah dia cikgu dan rakan-rakan cikgu yang banyak berjasa kepada Pasti Ubudiah mengharungi tahun yang agak mencabar dengan pelbagai ujian ni. Thanking all of you for your kind support and endless effort for the improvement and great achievement of Pasti Ubudiah. Semoga beroleh ganjaran rahmat dan barakah dari Allah, dunia dan akhirat.


Wakil pelajar Pasti ^__^


Kebetulan hari tu ada tema Halloween, so adalah staff hotel dengan kostum entertaining the crowd.
Terpaksa di blurkan sebab tidak mematuhi standard piawaian yang dibenarkan untuk tayangan..hahaha..



These two boys enjoying themselves and the food.




  Some buffet shot. Pictures taken from Fb page hotel. The Halloween theme.





Dah kenyang makan, nangis lagi ka?


Us


Final group photo session selepas kenyang makan.


Sebelum balik, bergambar dengan encik merah ni sekejap. They were so impressed with this car. Mulut tu non-stop saying wow...whoaaaa.. Faheem said, it's Lamborghini. How did he knows? Dia kata sebab ada lambang kerbau. Sama macam model kereta Lamborghini Gallardo Superleggera yang dia ada. Hurmmm....Boys..will always be boys..



Us again :)


 Overall, foods quite variety. Ada nasi dagang, nasi itik panggang, satay, lamb, noodles, sushi sashimi, lots of desserts, mussels shrimps etc...Tapi aku tak makan sangat. Nasi i tak pandang. I'm on diet..kehkeh. Boleh percaya ke? I ate salad penuh sepinggan, fruits, smoked duck (sedap ni..), sushi, roasted duck (sepatutnya makan dengan nasi ala-ala nasi ayam tu, but I take the duck only with chilli paste..hihi), fried wedges and calamari, secucuk satay ayam yang lembut andddd baskin robin's ice cream...Sikit je kan? Membazir betul bawa aku..huhu..

Dessert dia macam-macam dan fancy sangat. Entah kenapa aku tak ambil pun. Ambil bread pudding je. Tapi terbantut sebab ada pisang pulak. Bread-banana-puding. Tak kena kat tekak akak ni..
Apepun, alhamdulillah kenyang..

 **Special thanks to the sponsors. Akak tukang book dan makan saja. hiks**

No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015