Monday, February 6, 2017

Driver Bulldozer

Dok belek-belek entry yang dalam draft. Ada yang aku pernah publish dulu, but somehow aku tukar jadi draft atas sebab-sebab tertentu. Nak delete terus, sayang pula..huhu..

Ada juga entry yang tersadai lama dalam draft mode, antaranya entry ni.
Ada gambar sahaja. Tapi malas nak mengarang ayat.

Nak delete macam sayang, kita publish je buat kenang-kenangan..heheh..
Abam Faheem ni peminat tegar big machines. Bahagia dia dapat acah-acah jadi driver bulldozer..





Zaman-zaman dia masih tak kisah nak disarungkan dengan apa-apa baju or seluar. Kalau sekarang ni, bagi lah seluar pendek atau 3 suku tu, memang mengamuk-ngamuk dia reject. 



Cepatnya masa berlalu. Ummi pun tak ingat dah ni tahun bila. And now you are such a big boy.
Your have your own ways of doing things, your own choice of clothing, your own taste of foods...Semua pun dah ade preferences sendiri..huhu.. 

No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015