Friday, December 8, 2017

Check-up Fathiy 5 Bulan

Last week check-up Fathiy 5 bulan. Supposed check-up 20hb, tapi sebab ummi kena outstation, postpone lah seminggu.

Fathiy di usia 5 bulan
Weight: 8.3 kg
Height: 65 cm
Gigi 2 batang belah bawah
Dah meniarap dah bergolek. 
Dah tidur lasak conquer space.
Dah tak boleh letak bersendirian atas katil
Dah menyembur sekuat hati 
Dah sibuk nak duduk tegak
Dah selamat racing dalam walker

Gigi dia tumbuh di awal 4 bulan dulu. Takde demam, Alhamdulillah. Ummi pun tak sedar. Tiba-tiba rasa sakit masa menyusu, rupanya dah keluar gigi. Patutlah pedih.

Seminggu lagi nak cukup 6 bulan. Dia punya geram bila tengok orang makan tu, sampai bulat-bulat mata, terjelir-jelir lidah. Haihhh. Nanti ummi prepare puree untuk awak ye, InsyaAllah.













Berat Fathiy dah lebih kurang berat abang Fathan. Abang weighs 8.5kg. Halusnya abang. huhu..

No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015