Friday, November 15, 2019

Berkelah di Janda Baik


 Kisah bulan 10 yang lalu. Tarikhnya pun dah lupa 😝
Yang aku ingat it was planned by Kakti & family. Awal pagi Kakti dah gerak bawak Ayoh. Tak ingat pagi tu either zawji or Ma ada urusan. Zawji bawak Ma kot. Entahlah, tak ingat which is which. Yang pastinya, dekat tengahari baru kiterang decide untuk follow. Abe and family pun ikut sama.

Seriously, urat banyak dah putus ni, lupa all the details. huhu..So takyah cerita panjang lebar. Layan gambar jelah untuk kenangan di masa hadapan. Kalau tak silap, lokasi dekat Hawa Resort.

  
  F for Faheem & Faqeeh.
F for Our Fabulous Family 💖

  
  
  Zawji a.k.a Pakcik melayan the boys. Anak-anak buah belah zawji memang ramai lelaki. Yang ni baru berapa kerat je. Kalau kumpul semua, meriah uii..

  Sama tak senyuman ummi & Faqeeh..hihi..

  Fathiy the masham boy. Mula-mula takut-takut je nak celup kaki dalam air. Lepas tu, taknak kelur pulak. Sampai menggigil-gigil pun masih nak berendam.

   The clingy Fatima

 Masham tapi manja kededek ummi



 Fathan. Yang seketol ni tak padan halus, mandi pakai spender je..hahahahaha..

  Mak anak ramai? huhu


  

   
  
   The kids really enjoyed themselves. Ummi mampu tengok dari kejauhan je. Teringin jugak nak berendam..huhu..Tapi kupendam je hasrat hati..

  
Cantik view tempat ni. Air pun just nice, tak terlalu cetek dan tak terlalu dalam. Sesuai for kiddos. 

  

  


  

    
 Haihh..Kalau ikutkan hati, dah terjun berendam dalam sungai ni..

Short trip je. Petang tu jugak balik. Makanan ada yang nasi bungkus, ada bbq, ada mee kari..
Yang penting anak-anak happy dan dapat menikmati keindahan alam. Ummi tak dapat lepas gian berendam pun takpelah. huhu.. Pasrah sangat kan.. Until another trip yang tak tahu bila. Mungkin di tahun 2020 kot..

No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015