Monday, February 21, 2011

singgah sebentar~

Terasa rindu pulak menjengah ke blog sendiri.. Berhabuk, bersawang dah rasenye...Ni pun dapat singgah sebentar je...Melepaskan rindu yang sarat dibendung dalam hati...

owh...Aku di kejauhan...dan dilanda kesibukan...Mencuri-curi sedikit ruang, waktu dan kesempatan yang ada sebelum lena dibuai mimpi sebab mate dah sangat kelabu menahan kantuk...

Punya misi yang perlu dilaksana...Huhuhu...Ayat skema...

Serius, sangat busy diselit beberapa peristiwa yang mencatat memori dan sejarah...Tak sempat nak story mory sekarang...nati la bile ade kelapangan yang memang lapang sangat...huhu~

Update baby status...Yeehaa..I'm in my 20th weeks...Si tecit sangat super duper aktif bergerak. Mungkin buat kuak lentang ataupun balik kuang kat dalam tummy ni...Hehe..Dan aku terpaksa menahan gian aktif bersukan dan melibatkan diri dgn adventur kerana risau keselamatan si tecit kat dalam ni..Kang mommy die ni lupe daratan terkinje-kinje kang, naya....Yang pasti si tecit keep on triggering mommy to berlari-lari anak ke toilet..huhu...kekerapan tahap maksima kot...

Huh...Katil dah memanggil-manggil...Mate pun dah taknak beri kerjasama dah..Terpakse berundur dulu...

Sebelum tu, sangat rindu pada enchek hubby...Can't wait to see you this Friday...Love you a trillion times greater... muahahaha =)))...

No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015