Wednesday, March 30, 2011

Maternity Pillow

Lunch hour tadi telah meng-fulfill-kan hasrat hati untuk menyerbu Modernmum demi pencarian maternity pillow yang dah asek terbayang-bayang di mate ni...Huhuhu...

Sampai-sampai je kedai tu, tak pandang bende lain dah. Dalam otak fokus untuk cari bantal idaman kalbu. Senang kot nak cari bende gedabak besar tu. Elok je kat atas display rack tu. Ade 3 kaler: Pink, Blue, Green/Yellow. Harge RM159. No discount walaupun kat depan kedai tu terpampang banner SALE dengan gah nye.  ; (

TAPI...aku survey online, for the same thing, same brand, price die RM179..Jadinye, better beli kat ModernMum tu je...Saiz pun takdelah gedabak mane pun. Boleh je nak carry sumbat dalam komuter. At least time berebut berhimpit dalam komuter tu, adelah menatang ni nak protect my tummy and baby. Hehe...Ni la rupe maternity pillow tu...


Adehhh...Selesanye tengok minah ni tido..


Lepas deliver, boleh gune as nursing pillow untuk baby pulak. Berbaloi-baloi..

Even kalau tak pregnant, rase macam kematu je montot duk atas kusi keras, boleh la alas ngan bantal ni..

Kesimpulannya, it is worth buying...





No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015