Tuesday, December 13, 2011

2 Days Technical Visit: The Second Penang Bridge

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Entry bergambar. Malas nak cerita banyak. Tapi, kalau tengok title Technical Visit. Gambar tak macam teknikal pun. Banyak muke syok sendiri je. Hahaha..Malas nak letak gambar-gambar teknikal. Lain kali lah. Itu pun kalau rajin. Huhu~ 

the brochure

geng Digi ke? Ini bukan nak pergi perhimpunan BERSIH ye..agak-agak kalau tengok baju kuning terang tu, boleh tau tak rombongan dari mane ni?

atas bot


pakse driver bot jadi photographer..huhu


owh..terselit jugak gambar teknikal..ni launcher untuk segmental box girder

launching segment

launched segment

posing lagi

completed pier and deck

boleah nampak tak first Penang bridge yang cinonet macam kuman tu?

at main span pier

background pilecap with steel fender

tengah laut pun nak posing lagi



That's all..Banyak je lagi gambar. Berat sangat pulak nanti.
Well, my first and last trip with Bridge Unit.
~ada mode sedih pulak dalam hati~
..bye..

No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015