Friday, April 20, 2012

Nazak...

  بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Cooler bag aku dah nazak..hohoho...Ganas betul aku ni..Baru pakai berapa bulan, dah rabak dah lining dalam tu...wuwuwu...Sedih...



Close up bahagian yang rabak..


Terpaksa la pakai balik cooler bag medela kangah ni sehingga sampai 'sesuatu' dari 'kapal'...ngeeee....





Published with Blogger-droid v2.0.1

4 comments:

  1. Ily, tu cooler bag autumn kan. sebelum ni shu beli tote bag autumn, pun rabak macam tu gak, padahal pakai tak sampai setahun pun. Tapi shu beli gak cooler bag autumn jenis yang ada compartment sebab tu je design yg ideal, macam yg shu nak.

    ReplyDelete
  2. Aah shu..sekejap je dah rabak..Hari tu beli pun sbb dia ada compartment. Senang nak isi breastpump skali kalau travel jauh..huhu~

    ReplyDelete
  3. ingtkan ape la yng nazak td.. risau aku.. upe nye beg.. nasib baik

    ReplyDelete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015