Monday, August 6, 2012

Timberland Warehouse Sale ¦ Kelab Darul Ehsan

 بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Went to Timberland Warehouse Sale at Kelab Darul Ehsan (KDE) last Saturday.



The main reason is to look for something for hubby. Ramai jugak orang. Ade footwear, jeans, shirt. Price for men's footwear is RM 199, women's footwear RM 179..Flat rate..Safety boot RM 299. Harga shirt dengan jeans/pants tak ingat pulak. huhu~

Hubby intai-intai kasut. Berapa kali round, tak jumpa yang berkenan. Bila ada yang berkenan, takde saiz pulak. Pity hubby. Baju pun tinggal saiz besar-besar. Saiz S tak nampak lansung bayang. Nak membelek satu persatu sambil dukung si kecil, memang tak la kan. Huhu~

End up, aku yang rembat kasut sepasang..huhu~ Tak banyak sangat choice untuk women's footwear. Aku usha jugak heels..But when I think twice, tak jadi la. Sebab aku bukan selalu pakai heels pun. Asyik sandal makcik jugak yang aku sarung sana sini. Aku cepat sakit kaki. So, decided to choose a pump shoe rather than heels.

Hasil rembatan. 
Earthkeepers® Belle Island Moc Toe Slip-On
Simple je kan.
=P

No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015